обгрунтування
11.01.2024, 14:46 | |
КНП «ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №4» ЧМР ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ 08 січня 2024 року м. Чернігів UA-2024-01-08-002030-a Найменування предмета закупівлі: процедурі ЗПП 15130000-8 М’ясопродукти - Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий, 1 кг - 15131120-2 Ковбасні вироби Тут https://dk21.dovidnyk.info/index.php?todo=search&word=15131120 про ℹ ДК 021:2015 ℹ Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до наявної потреби лікарні згідно заявки профільного лікаря. Сосиски повинні мати вагу 60-70 гр одна штука Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий/ Сосиски вищого ґатунку повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Сосиски повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків/ Процедура закупівлі – ЗПП Підстава: Закон України «Про публічні закупівлі», особливості здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення Очікувана вартість предмета закупівлі: 205000.00 грн: – власний бюджет Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено після проведення попередніх ринкових консультацій з метою аналізу ринку, шляхом отримання інформації (комерційних пропозицій) від суб’єктів господарювання, які можуть бути потенційними учасниками закупівлі. Місце постачання: Комунальне некомерційне підприємство «Чернігівська міська лікарня №4» Чернігівської міської ради, , вул.Текстильників, б. 36 м. Чернігів, 14001 Строк постачання: до 31.12.2024 Уповноважена особа Тетяна АКУЛЕНКО | |
| |
Переглядів: 25 | Завантажень: 0 | |
Всього коментарів: 0 | |