Обгрунтування мясо
09.02.2024, 10:33 | |
КНП «ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №4» ЧМР ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ 05 лютого 2024 року м. Чернігів UA-2024-02-05-012098-a Найменування предмета закупівлі: процедурі ЗПП 15110000-2 м'ясо -Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг 15112130-6 Курятина Ту, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг-15112130-6 Курятина Тут , Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг-15113000-3 Свинина Т),. Печінка свинна, охолоджена, 1 кг- 15114000-0 - Потрухи Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до наявної потреби лікарні згідно заявки дієтсестри. 15110000-2 м'ясо -Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг 15112130-6 Курятина Ту, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг-15112130-6 Курятина Тут , Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг-15113000-3 Свинина Т),. Печінка свинна, охолоджена, 1 кг- 15114000-0 - Потрухи Товар повинен відповідати вказаним нормам ДСТУ. Процедура закупівлі – ЗПП Підстава: Закон України «Про публічні закупівлі», особливості здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення Очікувана вартість предмета закупівлі: 355800.00 грн: – власний бюджет Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено після проведення попередніх ринкових консультацій з метою аналізу ринку, шляхом отримання інформації (комерційних пропозицій) від суб’єктів господарювання, які можуть бути потенційними учасниками закупівлі. Місце постачання: Комунальне некомерційне підприємство «Чернігівська міська лікарня №4» Чернігівської міської ради, , вул.Текстильників, б. 36 м. Чернігів, 14001 Строк постачання: до 31.12.2024 Уповноважена особа Тетяна АКУЛЕНКО | |
| |
Переглядів: 20 | Завантажень: 0 | |
Всього коментарів: 0 | |