10:44
День Медика

І знову нам не сидиться на місці….. Цього року на День медичного працівника ми вирушили в триденну подорож по Західній Україні.

Спочатку ми відвідали Оле́ський за́мок — це пам'ятка архітектури та історії XIIIXVIII століть. Один із найдавніших в Україні замків, імовірно, побудований одним із синів галицько-волинського князя Юрія Львовича на плато пагорба, який височить серед заплави р. Ліберція.

Потім погуляли по Львову і відвідали «Львівський національний академічний театр опери та балету» де подивились сценічну кантату «Карміна Бурана».

Наступного дня, поздоровивши один одного з професійним святом, ми вирушили до Чинад́ійово це селище міського типу в Мукачівському районі Закарпатської області. Ми відвідали мисливський замок Шенборнів та водоспад Скакало. Свою назву водоспад отримав через потоки води, які, долаючи шлях, перескакують з каменя на камінь. Явище неймовірне і варте уваги.

Третього дня подорожі ми релаксували в басейнах Берегова. Отримали неймовірне задоволення і всі забули про втому.

Логічним і постійним завершенням кожної подорожі у нас являється приготування страв в казанах на вогнищах. До цього процесу долучаються всі: хтось розводить вогнище, хтось чистить картоплю…Цього року смакували борщем та кашою.

Висновок подорожей завжди один – ми гарно провели три дні, отримали масу позитивних емоцій. Організатором цих чудових подорожей вже багато років є Сіваткіна Барбара Олександрівна, голова профспілкового комітету лікарні. Ми щиро вдячні їй за її організаторський талант та прекрасні подорожі.

…..А у вівторок з новими силами всі повернулись на роботу…

Переглядів: 277 | Додав: Hosp4 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar