11:15
Постанова КМУ №326

Вийшла ПОСТАНОВА КМУ від 07.04.2021 №326

Про затвердження Положення про соціальний проект «Активні парки – локації здорової України»

України»

1. Це Положення визначає організацію та порядок проведення щорічних заходів у рамках реалізації соціального проекту «Активні парки – локації здорової України» (далі – соціальний проект).

2. Основною метою соціального проекту є організація оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, у тому числі осіб з інвалідністю, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.

8. Заходи у рамках реалізації соціального проекту проводяться постійно на території всіх адміністративно-територіальних одиниць України у місцях масового відпочинку населення, зокрема щодня у спеціально визначених місцях (зонах) за участю фахівців сфери фізичної культури і спорту. У вихідні дні облаштовуються місця безоплатного прокату спортивного обладнання та інвентарю.

9. Організатори забезпечують постійне залучення фахівців сфери фізичної культури і спорту, провідних спортсменів, представників громадських та інших організацій до проведення заходів у рамках реалізації соціального проекту.

12. Відповідальними за порядок та організацію медичного забезпечення в місцях проведення заходів є організатори.

Переглядів: 256 | Додав: Hosp4 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar